Névnap

Ma 2019. szeptember 22., vasárnap,
Móric napja van.
Holnap Tekla és Líviusz napja lesz.

Szavazások

Milyen témák érdeklik Önt a leginkább...
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 20 vendég böngészi

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Köszöntjük weblapunkon

Elvitte az ennivalót a víz Királyhegyesen

Királyhegyes - A jégverés után elöntött földről, sok helyen vízben járva szedik föl a még menthető fokhagymát a királyhegyesi termelők. Kombájnra idén nem lesz szükség, 1800 hektáron szinte minden elpusztult. Szerdán már a falu melletti ér is áradt, és befolyt a portákra.

Királyhegyesen szerdán belecsapott a villám a templomtoronyba. Mivel az internetszolgáltatás is innen működik, a polgármesteri hivatalban lévő számítógépek, telefonok elnémultak, az óvodánál szétolvadt a 10 kilowattos földkábel. Pénteken fél órán át jég esett, aztán 70 milliméter eső, hétfőn pedig még 90 milliméternyi.

Delmagyar.hu
2010.06.23. 20:14

 
UTÁNAJÁRTUNK OLVASÓINK PANASZÁNAK Nyomtatás
2009. november 09. hétfő, 11:23

MIÉRT KELL FIZETNI?

Rokkantnyugdíjas szegedi olvasónk, Kothencz György panaszolta: Ruzsa környékén birtokol erdőterületet és legelőt. A területtől kb. 2 kilométerre van egy csatorna, amelyet láthatóan évtizedek óta senki sem takarít, tart karban. Ennek ellenére most 18 ezer 340 forint vízdíjat akar tőle behajtani a Szeged és Környéke Vízgazdálkodási Társulat. Olvasónk szeretné tudni, milyen alapon kérik tőle ezt az összeget, ha nem öntöz (hiszen szántója nincs), és a távoli csatorna amúgy is használhatatlan.

Módosítás dátuma: 2009. november 09. hétfő, 11:26
Bővebben...
 
Javítás, karbantartás Nyomtatás
Társulatunk gépműhelyében vállaljuk bármilyen mezőgazdasági gép, nehéz- és könnyűgép, valamennyi haszon-, és személygépjármű generátorának és önindító motorjának, szakszerű gyors karbantartását, javítását, felújítását garanciával!
Szíves érdeklődésüket a 62/241-298 telefonon fogadjuk, munkanapokon 07-15 óráig.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Oldal 7 / 7