Alapadatok
PDF Nyomtatás E-mail
 
PDF Nyomtatás E-mail
 
PDF Nyomtatás E-mail

      

  

 

A Tisza-Marosszögi Vízgazdálkodási Társulat vissza nem térítendő uniós támogatást nyert.

 Munkakultúra tudatos fejlesztése, illetve a Nehéz piaci körülmények versenyképesség megőrzése című képzéseket valósít meg uniós támogatással TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0419 pályázat keretén belül a Tisza-Marosszögi Vízgazdálkodási Társulat.
A Tisza-Marosszögi Vízgazdálkodási Társulat vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régiókban”című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.
A 100%-os támogatású projekt keretében 13 fő számára, két témakörben, összesen 150 órás kompetenciafejlesztő tréninget valósítunk meg.
Célunk az árbevétel-növekményünk és szakterületi fejlődésünk (marketing, értékesítési munkánk piacbevezető, márka képviseleti, piacbefolyásolási, informatikai, szervezési és folyamatmenedzsment).

A pályázat sikeressége kiemelt segítséget nyújt, a kompetenciafejlesztés hosszú távú célstruktúrájában a megfogalmazott céljaink teljesítésében, különösen a piaci versenyben.
A képzésben részt vevő munkatársak kompetenciája így illeszkedik a cég fejlődéséhez és dinamikájához.
 
A belvíz után most a szárazság a gond Nyomtatás E-mail


400–500 milliméter csapadék hiányzik a földekről, az idei öntözési szezon várhatóan nagyon korán, március–áprilisban kezdődik – mindez egy hétvégi gazdafórumon hangzott el. Pedig tavaly ilyenkor még a mindent elöntő belvíz volt a probléma.

Szabó Imre - Délvilág napilap - 2012.01.09.

Egy esztendeje másról sem szóltak a hírek szerte a megyében, mint a belvízről. A hihetetlen mennyiségű csapadék lakóházakat veszélyeztetett, éjjel-nappal dolgoztak a szivattyúk, félő volt, hogy a földeken sem terem semmi. A Magosz akkor még alakulóban lévő makói szervezetének néhány tagja országosan is példát adó összefogással még egy 3,6 kilométer hosszúságú elvezető csatornát is megépített.

Bővebben...
 
Refereinciáink PDF Nyomtatás E-mail
Alaptevékenységünkhöz kapcsolódóan:

Belvízvezető létesítmények kettősműködésű csatornák, szivattyútelepek, közúti és vasúti műtárgyak, víztározók építése 130 ha-os hatásterülettel. Apátfalva- Mezőhegyesi és a Mindszent- Székkutasi öntözőrendszer kiépítése-16000 ha öntözésére. A kiépített rendszerek üzemeltetése, fenntartása, fejlesztése.

Vállalkozói tevékenységünkhöz kapcsolódóan:

Hódmezővásárhely, Makó, Székkutas, Mártély, Apátfalva, Földeák, Maroslele, Csanádpalota stb. települések belterületei vízrendezési műveinek kivitelezése. Mezőgazdasági üzemek részére öntözőtelepek - köztük 12 lineár építése - 7000 ha-on. Hódmezővásárhely új szennyvíztelepén mőtárgyak, valamint Parshall mérőcsatorna építése. Körös-Maros Nemzeti Park megbízásából a Csanádpusztai tájvédelmi körzet vízháztartási szabályzó művek kiépítése. Rekultiváció Hmvhely folyékony hulladék lerakóján. Telefonhálózat alépítmény építése. Társvállalkozóként az Algyő Faluház és a kopáncsi JET üzemanyagtöltő állomás építésében való részvétel. Tervezés tagjaink részére belterületi csapadékvíz elvezetéséhez, szennyvízcsatorna hálózathoz. Siketes területfejlesztési, PHARE, VA, KKA és foglalkozási pályázatok készítése.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 3