Főmenü

Társulatunkról

Cégadatok

Társulatunk alapfeladata, működési területén a helyi jellegű, közcélú vízi, vízgazdálkodási létesítmények üzemelése, fenntartása és fejlesztése.

Az 1980-as évek végének változó gazdasági körülményei hatására átértékeltük tevékenységünket. Az alapfeladatok ellátása mellett a piaci, verseny helyzetből adódó megmérettetést is felvállaltuk.

Vállalkozói tevékenységünk célja, hogy tagjainknak, partnereinknek, segítséget nyújtsunk vízi, mélyépítési és környezetvédelmi célú feladataik, fejlesztéseik megvalósításához.

Célunk a vizekkel való gazdálkodás oly módon, hogy szolgálja a területen élők lét és vagyonbiztonságát, a gazdálkodói, mezőgazdasági érdekeket, s mindezt a környezet- és természetvédelmi érdekekkel teljes összhangban.

Társulatunk megközelítőleg 600 millió Ft-os vagyont működtet évek óta kiemelkedő eredményességgel. Pénzügyi helyzetünk stabil, árbevételünk folyamatosan nő.

Szakembergárdánk magasan kvalifikált, társulathoz hosszú, távon kötődő dolgozókból áll, jelentős fluktuáció nem zavarja tevékenységünket. Szakmai elkötelezettségük egyaránt megnyilvánul a kivitelezői, tervezési és szaktanácsadói tevékenységük terén. Megrendelőink egy igen összeszokott, megbízható csoport munkájával találkozhatnak.