Főmenü

Társulatunkról

Tagjainkért

Társulatunk a működési területükön lévő földtulajdonosok, és földhasználók érdekében végzi tevékenységét, munkánk során nap, mint nap kapcsolatba kerülünk tagjainkkal. Feladatunkat akkor végezzük jól, ha tagjaink a víznek csak jótékony hatását élvezik.

A vízgazdálkodási munkálatokhoz anyagi források kellenek, melyek egyik alapját az a hozzájárulás teremti meg, melyet a tagok fizetnek e célra. Napjainkban a 132000 ha-on több mint 40000 tagunk van. Tagjaink érzik a vízgazdálkodási tevékenység fontosságát, szoros együttműködéssel, és anyagi tehervállalással járulnak hozzá közös feladataink sikeres megvalósításához. Számukra garanciát jelent társulatunk múltja, eddigi fejlődése.

A társulat központjában készséggel állunk tagjaink, érdekeltjeink segítségére. Könyvelésben dolgozó kollégák els?sorban pénzügyi kérdésekben (terület, érdekeltségi hozzájárulás mértéke) segítenek eligazodni, míg a vízgazdálkodás ágazatban dolgozók a létesítményről, m?szaki paraméterekről, fejlesztési lehetőségekről adnak információt, vagy ha úgy adódik a konkrét belvíz-védekezésben, segítenek.

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésre a tervezés, szaktanácsadás, pályázat készítés területén egyaránt, hiszen mindannyiunk közös érdeke tagjaink maximális tájékoztatása s a gazdálkodás feltételeinek javítása.